fbpx

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Kysyttävää autokoulusta?

Asiakaspalvelu chätissä on nopein

Tavoitat meidät nopeasti verkkosivujen chätin kautta viikon jokaisena päivänä (ma-pe 09-20, la-su 10-18).

Soita meille

Asiakaspalvelumme palvelee kaikissa autokouluasioissasi puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 09-20, sekä viikonloppuisin 10-18.

Sähköpostitse

Palvelemme sinua myös sähköpostitse. Löydät toimipistekohtaiset sähköpostiosoitteet valitsemasi toimipisteen "yhteystiedot" sivuilta. Vastaamme viestiisi 24h kuluessa.

Toimistolla

Paikkakuntakohtaiset toimistojen aukioloajat löydät valitsemasi toimipisteen "yhteystiedot" sivuilta.

Kuinka voimme auttaa?

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu valitsemallesi kurssille lähimmän toimipisteesi verkkosivuilla. Kun olemme hyväksyneet ilmoittautumisesi, saat sähköpostitse autokoulun aloitusinfon ja tunnukset sähköiseen oppimisympäristöön. Tämän jälkeen voit aloittaa autokoulun teoriaopinnot verkossa omaan tahtiin, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Me myös soitamme uusille oppilaille ilmoittautumisen jälkeen noin 1-3 vuorokauden kuluttua ja ohjeistamme kurssin suorittamiseen liittyvissä asioissa.

Toimipistekohtaiset yhteystiedot
Löydät lähimmän toimipisteesi yhteystiedot toimipisteen sivuilta kohdasta ”yhteystiedot”

Oma opettaja
Kurssin alussa sinulle määritetään oma ajo-opettaja. Löydät oman opettajasi yhteystiedot webauto-järjestelmästäsi. Opettajaan saat parhaiten yhteyden tekstiviestitse/whatsapilla. Opettajilla on käytössään myös etunimi.sukunimi@epicautokoulu.fi sähköpostiosoitteet.