fbpx

Tarjoamme useita eri tapoja autokoulun kurssimaksun suorittamiseen.
Voit valita haluamasi maksutavan ilmoittautumislomakkeella ilmoittautumisen yhteydessä.

Smoooth payments by Klarna.

Mikäli valitset kurssin maksutavaksi Klarnan, saat ilmoittautumisen jälkeen tekstiviestitse linkin Klarnan maksusivulle. Linkin takaa pääset täyttämään maksajan tiedot, sekä valitsemaan haluatko maksaa kurssimaksun laskulla, verkkopankissa, pankkikortilla, vai pilkkoa maksun pienempiin kuukausieriin.

Alla esimerkki 899€ suuruisen kurssimaksun mahdollisista kuukausieristä Klarnalla. Summat ovat suuntaa antavia ja tarkka summa saattaa vaihdella riippuen esimerkiksi siitä, minä päivänä ilmoittautuminen on tehty. Näät lopulliset sinulle tarjottavat kuukausivaihtoehdot ilmoittautumisen jälkeen Klarnan maksusivulla.

Epic Lasku

Voit valita ilmoittautumisen yhteydessä maksutavaksi Epic laskun, sekä kuinka moneen kuukausierään haluat laskun. Epic laskulla maksettaessa otathan huomioon, että kaikki laskuerät tulee olla suoritettuna ennen ajokokeeseen menoa. Laskut kurssista saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun ilmoittautumisesi on vahvistettu.

Mikäli haluat paperilaskun, kirjoitathan siitä erikseen ilmoittautumisen yhteydessä lisätietokenttään. Huomioitan, että tällöin laskulle lisätään laskutuslisä 5€.

Santanter rahoitus

Voit maksaa autokoulusi helposti pienissä osissa Santanderilla! Rahoituksessa on aina kiinteä korko, eli tiedot täysin varmasti mitä maksat joka kuukausi. Voit hakea rahoitusta jo ennen ilmoittautumista autokouluun ja mainita kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä että rahoitus on haettu. Hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi, voit suorittaa ajokortin haluamallasi aikataululla.

Voit halutessasi myös pyytää korotonta maksuaikaa 1-9kk kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä, jolloin ajokorttia suoritetaan maksusuoritusten mukaisessa aikataulussa.

Huomioithan, että haet tarpeeksi suurta rahoitusta, jotta se kattaa koko kurssihinnan. Jos kurssin hinta on esimerkiksi 1200€, hae summaa 1500€. Sinua ei koskaan laskuteta kurssimaksun ylittävältä summalta.

Rahoitus on:
- Kortiton kertaluotto
- Lainasumma 500€-5000€
- Luottoaika jopa 60kk
- Laskutus kuukausittain tasaerissä
- Maksat korkoa vain toteutuneelta laina-ajalta
- Voit aina tehdä ylimääräisiä suorituksia, tai maksaa rahoituksen kokonaan pois kerralla ilman lisäkuluja
- Hyväksytty luottopäätös ei edellytä kurssin aloittamista

Rahoituksen hakeminen:
1. Valitse haluttu summa ja tee rahoitushkemus tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
2. Saat luottopäätöksen samantien
3. Hyväksy ja allekirjoita sopimus verkkopankkitunnuksillasi

Back to Top