fbpx

Virtuaaliopetus

Verkkoteoriat ja virtuaaliopetus

Autokoulun teoriaopetus tapahtuu etänä kurssista riippuen joko verkko-, tai virtuaalitunteina.

Valitse alta kurssi ja katso ohjeet teoriaopintojen suorittamiseksi.

Teoriaopinnot (verkkotunteina)

Meillä suoritat kaikki autokoulun teoriaopinnot kätevästi verkkotunteina. Teoriaopinnot suoritetaan Webauto-järjestelmässä. Saat tunnukset järjestelmään sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen.

1. Ilmoittaudu valitsemallesi kurssille lähimmän toimipisteesi sivuilta.

2. Kun ilmoittautumisesi on vahvistettu, saat sähköpostitse viestin, joka sisältää ohjeet kurssin eri vaiheista, sekä tunnukset Webauto-järjestelmään.

3. Webautosta pääset suorittamaan kaikki teoriakurssien vaiheet kätevästi paikasta riippumatta Valvomon aukioloaikoina ma-to klo 08-22, pe-la klo 08-16 välisenä aikana juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Huomioitavaa verkkotunneista:
Valitse opiskelua varten tila, jossa voit keskittyä opetukseen ilman häiriötekijöitä. Voit suorittaa verkkotunteja ainoastaan Valvomon aukioloaikoina. Päivän viimeisen tunnin voit aloittaa tuntia ennen Valvomon sulkeutumista. Huomioithan, että yksi verkkotunti kestää vähintään 45min.

Teoriaopinnot (virtuaalitunteina)

Lisäteoriaopinnot, sekä ajokieltokoulutukset järjestetään opettajan vetäminä virtuaaliluokassa. Ennen teoriaopetukseen osallistumista, sinun tulee olla ilmoittautunut valitsemallesi kurssille. Teoriaopetukseen voit osallistua vasta hyväksytyn ilmoittautumisen jälkeen.

Löydät kurssit, sekä ajankohdat valitsemasi toimipisteen "kurssit ja hinnat"- sivulta. Kun ilmoittautumisesi on vahvistettu, saat sähköpostitse vielä muistutuksen kurssin ajankohdasta, sekä suoran osallistumislinkin virtuaaliluokkaan.

Laitteisto:
Virtuaaliopetukseen osallistuminen edellyttää kameran ja mikrofonin käyttöä. Suosittelemme kuulokkeita. Voit testata webkameran ja luokan toimivuuden etukäteen osoitteessa https://epicautokoulu.adobeconnect.com/test

Ohjelmisto toimii tietokoneiden lisäksi myös mobiililaitteissa. Lataa Adobe Connect- mobiilisovellus joko Google Play-kaupasta, tai Apple Storesta.

Ohjeet virtuaalitunnille osallistumiseen:
- Liity virtuaaliluokkaan viimeistään 5 minuuttia ennen tunnin alkua
- Kuulokkeiden käyttö on suositeltavaa
- Liity tunnille valitsemalla "enter as a guest" ja kirjoittamalla nimikenttään oma nimesi (huomioithan, että nimimerkillä kirjautuminen ei ole sallittua ja tällöin suorittamasi tunnit eivät kirjaudu oppilasjärjestelmään.
- Painettuasi "enter room" pääset virtuaaliluokkaan ja siitä eteenpäin opettaja ohjeistaa sinua tarvittaessa.
- Virtuaaliopetuksessa sinulla on kuva- ja puheyhteys opettajan kanssa. voit myös viestiä pikaviestimillä.

Kirjautumisen jälkeen aktivoi mikrofoni ja kamera näistä kuvakkeista.

Kysyttävää teoriaopinnoista?

Asiakaspalvelumme palvelee viikon jokaisena päivänä