fbpx


Epic Autokoulu Loimaa

Laadukkain

Hinta-laatusuhteeltaan paras autokoulu. Meillä et maksa turhasta, vertaa vaikka.

Edistyksellisin

Uusin teknologia ja tehokkaimmat opetusmetodit. Ajamisen uusi superlatiivi.

Maksutavat

Autokoulu Klarnalla? Halutessasi voit pilkkoa kurssimaksun pienempiin kuukausieriin.

Ilmoittaudu

Vaikuta autokoulun kestoon omalla aktiivisuudella. Ilmoittaudu mukaan ja suorita teoriaopinnot verkossa.

Monipuolinen

Kurssivaihtoehtoja tarjolla nyt jokaiselle sopivaan hintaan. Valitse itsellesi sopivin opetusmäärä räätälöidyistä kurssipaketeistamme. Esimerkiksi henkilöautokurssit (B) alkaen 1199€ ja mopokurssit (AM120) 159€

Ajokortti helposti ja nopeasti

Meillä suoritat teoriaopinnot verkko-opintoina silloin kun sinulle parhaiten sopii aktiivisuudestasi riippuen jopa päivässä! Voit aloittaa teoriaopinnot halutessasi heti, kun ilmoittautumisesi on vahvistettu. Valitse sopiva kurssipaketti, ilmoittaudu mukaan ja aloita autokoulu tänään!.

Kaksipyöräiset

Kesä on kaksipyöräisten aikaa. Moottoripyöräkortti Loimaalla alkaen 549€ ja mopokortti 199€! Tutustu kurssitarjontaan ja ilmoittaudu mukaan.

Ajokortti opetusluvalla

Tarjoamme kursseja myös opetuslupaoppilaille. EAS & RTK - koulutus verkkoteorioin kätevästi valmiiksi paketoituna. Tutustu kurssin sisältöön ja ilmoittaudu mukaan.

Raskaan kaluston korotuskurssit

Meillä voit korottaa ajokorttisi C1,- C-, C1E tai CE-luokkaan. Suorita teoriaopinnot virtuaalisesti! Ilmoittaudu mukaan korotuskursseille verkossa.

Henkilöautokortti 17-vuotiaana

Ikäpoikkeusluvalla ajokortti on mahdollista suorittaa jo 17-vuotiaana. Katso täyttyvätkö poikkeusluvan ehdot kohdallasi ja ilmoittaudu mukaan!

Usein kysyttyä

Tutustu yleisimpiin kysymyksiin ja vastauksiin. Voit myös aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme sinua askarruttavissa asioissa puhelimitse, sähköpostitse, tai chatissä!