fbpx

Laatupolitiikka

Laatupolitiikka

Yleistä

Epic Autokoulu Oy toimii maanlaajuisesti toiminnan alati laajentuessa. Epic Autokoulu Oy rakentaa selkeää visiota autokoulualan huomisesta ja haluaa olla alan kehityksen kärjessä, niin opetusmenetelmiltään, teknologialtaan kuin myös asiakaskokemuksen luomisessa.

Missiomme on tarjota turvallisia kuljettajia tulevaisuuden liikenteeseen. Tämä on kaiken toimintamme takana.

Haluamme taata turvallisen liikkumisen myös tulevaisuudessa ja tukea toiminnallamme esimerkiksi valtionhallinnon nollavisiota liikennekuolemien osalta.

Yhtiön laatupolitiikan tuominen osaksi päivittäistä toimintaa ja käytäntöä on jatkuvaa työtä ja tuo haasteita laatujohtamiseen. Onnistumisen edellytyksenä on kaikkien, sekä johdon että henkilöstön sitoutuminen.

Toimintamme perustuu motivoituneeseen ja alansa huippuhenkilöstöön. Meille jokaiselle on selvää vaikutuksemme ja vastuumme toimessamme alan asiantuntijana. Asetamme toiminnassamme turvallisuuden ja asiakastyytyväisyyden aina etusijalle.

Yhtiön sisällä olemme sitoutuneet osaamisen ja toiminnan kehittämiseen niin, että voimme vastata asiakkaiden tarpeisiin ja yhteiskunnan muutoksiin.

Toimimme niin, että täytämme meihin kohdistuvat kotimaiset ja kansainväliset akkreditointi- ja viranomaisvaatimukset kaikissa toiminnoissamme. Laatu on meillä kaikille tekijöille yhteinen asia, joka syntyy yhteistyöllä.

Haluamme olla suunnannäyttäjä turvallisen ja vastuullisen toiminnan ammattilaisena.

ISO 9001 sertifikaatti

Epic Autokoulu Oy:lle on myönnetty ISO 9001:2015 sertifikaatti marraskuussa 2022.

Avainlippu

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Epic Autokoulu Oy:lle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelun tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia. Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

Yhteydenottopyyntö

Tarvitsetko apua kurssipaketin valinnassa? Haluatko kysyä lisää ilmoittautumisesta, maksutavoista, tai kurssin suorittamisesta? 

Jätä yhteydenottopyyntö, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Yhteystietosi
Asiani koskee
Milloin haluaisit, että olemme yhteydessä?

Hae työpaikkaa

Jätä hakemus, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Yhteystietosi
Liitä CV / Hakemus