fbpx

Yhtiö

Tietoa meistä

Epic Autokoulu Oy

Epic Autokoulu Oy on Suomen suurin suomalaisomisteinen autokouluketju, joka toimii kuljettajakoulutuksissa maanlaajuisesti. Vuosittain meillä suorittaa kursseja ja kouluttautuu noin 20.000 tyytyväistä asiakasta. Työllistämme jo lähes 200 henkilöä, toimipisteitä on 130, ja lisää on tulossa. Konserniimme kuuluu myös Autokoulu Safiiri Oy sekä Liikenneterveys Oy.

Epic Autokoulu on perustettu vuonna 2013 pyrkimyksenä uudistaa ja modernisoida autokoulualaa tarjoamalla tehokkaita ja nykyaikaisia opetusmenetelmiä, jotka tukevat laadukasta liikenneopetusta. Asiakaskokemus ja palvelumme laatu on meille ensisijaisen tärkeää, ja siksi panostamme ammattitaitoiseen henkilökuntaamme, joka varmistaa jokaiselle oppilaalle yksilöllisen oppimiskokemuksen.

Vastuullisuus

Vastuullinen toiminta on palvelumme ytimessä. Epic Autokoulun tavoitteena on pitkäaikainen ja tuottava liiketoiminta, joka on vastuullista ja tasapainossa sekä sidosryhmiemme että yhteiskunnan arvojen kanssa. 

Parannamme jatkuvasti toimintojamme, palveluitamme ja prosessejamme ja samalla otamme huomioon yhteiskunnalliset ja taloudelliset sekä ympäristönäkökulmat.

Rekrytointi

Tule mullistamaan kanssamme kuljettajakoulutusalaa eturivin paikalta! Etsimme jatkuvasti uusia tekijöitä eri toimipisteillemme. Katso avoimet työpaikkamme, tai jätä avoin hakemus nyt.

Onko haaveenasi työskennellä liikenneopettajana? Lue kuinka liikenneopettajan opinnot etenevät ja hae meille liikenneopettajaharjoittelijaksi!

Avainlippu

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Epic Autokoulu Oy:lle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelun tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia. Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

ISO 9001 sertifikaatti

Epic Autokoulu Oy:lle on myönnetty ISO 9001:2015 sertifikaatti marraskuussa 2022.

Simulaattorit

Turun yliopistossa suoritetussa tutkimuksessa on todettu, että simulaattoriopetus on jopa laadukkaampaa, kuin formaali ajo-opetus, kun mittarina käytetään ajokokeen suorittamista hyväksytysti. 

Yhteistyö

Onko sinulla, tai edustamallasi taholla meille sponsorointi/yhteistyöehdotus? Lähetä meille viesti, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Medialle

Lataa käyttöösi Epic Autokoulu Oy:n kuva- ja logomateriaali.

Hallinto ja johto

Tutustu Epic Autokoulu Oy:n hallintoon ja johtoon.

Yhteydenottopyyntö

Tarvitsetko apua kurssipaketin valinnassa? Haluatko kysyä lisää ilmoittautumisesta, maksutavoista, tai kurssin suorittamisesta? 

Jätä yhteydenottopyyntö, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Yhteystietosi
Asiani koskee
Milloin haluaisit, että olemme yhteydessä?

Hae työpaikkaa

Jätä hakemus, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Yhteystietosi
Liitä CV / Hakemus