fbpx

Yhtiö

Tietoa meistä

Epic Autokoulu Oy

Värikkäästi ja hauskasti teipatuista kouluautoistaan tunnettu Epic Autokoulu Oy on vuonna 2013 perustettu moderni autokouluketju, joka työllistää yli 150 liikenneopetusalan ammattilaista sekä useita alihankkijoita. Vuositasolla ajokortin Epic Autokoulu Oy:n kautta saa yli kymmenen tuhatta tyytyväistä asiakasta.

Yrityksen yhtenä päätehtävänä on kehittää ja modernisoida autokoulualaa pyrkimällä jatkuvasti innovoimalla uusia sekä tehokkaita menetelmiä ja työkaluja laadukkaan liikenneopetuksen tueksi. Epic Autokoulu Oy toimii maanlaajuisesti toiminnan alati laajentuessa. Epic Autokoulu Oy rakentaa selkeää visiota autokoulualan huomisesta ja haluaa olla alan kehityksen kärjessä, niin opetusmenetelmiltään, teknologialtaan kuin myös asiakaskokemuksen luomisessa.

Vastuullisuus

Vastuullinen toiminta on palvelumme ytimessä. Epic Autokoulun tavoitteena on pitkäaikainen ja tuottava liiketoiminta, joka on vastuullista ja tasapainossa sekä sidosryhmiemme että yhteiskunnan arvojen kanssa. 

Parannamme jatkuvasti toimintojamme, palveluitamme ja prosessejamme ja samalla otamme huomioon yhteiskunnalliset ja taloudelliset sekä ympäristönäkökulmat.

Rekrytointi

Tule mullistamaan kanssamme kuljettajakoulutusalaa eturivin paikalta! Etsimme jatkuvasti uusia tekijöitä eri toimipisteillemme. Katso avoimet työpaikkamme, tai jätä avoin hakemus nyt.

Onko haaveenasi työskennellä liikenneopettajana? Lue kuinka liikenneopettajan opinnot etenevät ja hae meille liikenneopettajaharjoittelijaksi!

Avainlippu

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Epic Autokoulu Oy:lle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelun tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia. Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

ISO 9001 sertifikaatti

Epic Autokoulu Oy:lle on myönnetty ISO 9001:2015 sertifikaatti marraskuussa 2022.

Simulaattorit

Turun yliopistossa suoritetussa tutkimuksessa on todettu, että simulaattoriopetus on jopa laadukkaampaa, kuin formaali ajo-opetus, kun mittarina käytetään ajokokeen suorittamista hyväksytysti. 

Yhteistyö

Onko sinulla, tai edustamallasi taholla meille sponsorointi/yhteistyöehdotus? Lähetä meille viesti, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Medialle

Lataa käyttöösi Epic Autokoulu Oy:n kuva- ja logomateriaali.

Hallinto ja johto

Tutustu Epic Autokoulu Oy:n hallintoon ja johtoon.

Yhteydenottopyyntö

Tarvitsetko apua kurssipaketin valinnassa? Haluatko kysyä lisää ilmoittautumisesta, maksutavoista, tai kurssin suorittamisesta? 

Jätä yhteydenottopyyntö, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Yhteystietosi
Asiani koskee
Milloin haluaisit, että olemme yhteydessä?

Hae työpaikkaa

Jätä hakemus, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Yhteystietosi
Liitä CV / Hakemus