fbpx

Yhtiö

Epic Autokoulu Oy

Värikkäästi ja hauskasti teipatuista kouluautoistaan tunnettu Epic Autokoulu Oy on vuonna 2013 perustettu moderni autokouluketju, joka työllistää yli 150 liikenneopetusalan ammattilaista sekä useita alihankkijoita. Vuositasolla ajokortin Epic Autokoulu Oy:n kautta saa yli kymmenen tuhatta tyytyväistä asiakasta. 

Yrityksen yhtenä päätehtävänä on kehittää ja modernisoida autokoulualaa pyrkimällä jatkuvasti innovoimalla uusia sekä tehokkaita menetelmiä ja työkaluja laadukkaan liikenneopetuksen tueksi. Epic Autokoulu Oy toimii maanlaajuisesti toiminnan alati laajentuessa. Epic Autokoulu Oy rakentaa selkeää visiota autokoulualan huomisesta ja haluaa olla alan kehityksen kärjessä, niin opetusmenetelmiltään, teknologialtaan kuin myös asiakaskokemuksen luomisessa.

Uutiset ja tiedotteet

Epic Autokoulu Oy:n viimeisimmät uutiset-, ja tiedotteet.

Rekrytointi

Become epic! Katso avoimet työpaikat linkin takaa.

Vastuullisuus

Vastuullinen toiminta on palvelumme ytimessä. Epic Autokoulun tavoitteena on pitkäaikainen ja tuottava liiketoiminta, joka on vastuullista ja tasapainossa sekä sidosryhmiemme että yhteiskunnan arvojen kanssa.

Yhteistyö

Onko sinulla, tai edustamallasi taholla meille yhteistyöehdotus? Täytä lomake sivulta, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Anna palautetta

Voit antaa palautetta saamastasi palvelusta sivun lomakkeella, tai sähköpostitse palaute@epicautokoulu.fi. Palautteiden kautta pyrimme parantamaan palveluitamme, sekä kehittämään asiakaskokemusta.

Ota yhteyttä

Tavoitat meidät autokouluasioissasi useista eri kanavista viikon jokaisena päivänä. Katso asiakaspalvelun yhteystiedot ja ota yhtettä.

Medialle

Epic Autokoulua koskevien julkaisujen yhteydessä vapaasti käytettävissä oleva logo-, ja kuvamateriaali.

Simulaattoriopetus

Turun yliopistossa suoritetussa tutkimuksessa on todettu, että simulaattoriopetus on jopa laadukkaampaa, kuin formaali ajo-opetus, kun mittarina käytetään ajokokeen suorittamista hyväksytysti. Lue lisää.

Laskutusohje

Toimimme täysin sähköisessä järjestelmässä ja toivomme saavamme laskut ensisijaisesti verkkolaskuna tai sähköpostitse skannauspalveluun toimitettuna. Emme vastaanota paperilaskuja.