fbpx

Vastuullisuus

Vastuullisuus

Kestävä kehitys

Vastuullinen toiminta on palvelumme ytimessä. Epic Autokoulun tavoitteena on pitkäaikainen ja tuottava liiketoiminta, joka on vastuullista ja tasapainossa sekä sidosryhmiemme että yhteiskunnan arvojen kanssa. 

Parannamme jatkuvasti toimintojamme, palveluitamme ja prosessejamme ja samalla otamme huomioon yhteiskunnalliset ja taloudelliset sekä ympäristönäkökulmat.

Pyrimme vähentämään toimitojemme negatiivisia ympäristövaikutuksia käyttämällä parhaita saatavilla olevia toimintatapoja ja tekniikoita.

Olemme saavuttaneet jo paljon, mutta haluamme saavuttaa vielä enemmän ja innostaa myös muita. Haluamme asettaa itsellemme uusia, entistä haastavampia ympäristötavoitteita ja rakentaa tulevaisuudesta vielä paremman. Haluamme minimoida toimintamme haitalliset vaikutukset eli ympäristöjalanjälkemme. 

Yhtenä maan suurimmista toimijoista tunnemme vastuumme ympäristöasioista. Käytämme toiminnassamme hyväksi uutta teknologiaa, uusia työskentelytapoja ja uusia ajatuksia päästöjen vähentämiseksi.

Haluamme toiminnallamme suojella luonnonresursseja paremmin ja hyödyntää puhtaampia, uusiutuvia energialähteitä samalla kun autamme ihmisiä työskentelemään ja toimimaan läheisemmässä yhteistyössä luonnon kanssa. Henkilöstömme sitoutuminen on ensiarvoisen tärkeää tulevaisuuden menestyksemme kannalta ja haluammekin pitää huolta henkilöstöstämme. Haluamme varmistaa, että he pystyvät tekemään töitään turvallisesti joka päivä.

Käytämme toimipisteillämme fossiilivapaata sähköä.

Vuoden 2021 yhteenlaskettu CO2-säästö noin 5000kg

Uutta teknologiaa

Ajokortin suorittaminen ajosimulaattorilla tuottaa keskimäärin 4400 grammaa vähemmän CO2-päästöjä/oppilas.

Etsimme jatkuvasti keinoja, joilla vähentää ympäristölle aiheuttamiamme vaikutuksia. Toimintamme noudattaa neljän R:n mottoa: Reduce (vähennä), Reuse (käytä uudelleen) Recycle (kierrätä) ja Recover (paranna). Näiden termien avulla varmistamme luonnonresurssien järkevän käytön toiminnassamme, lisäämme palveluidemme toimivuutta ja kannustamme uudistuvan energian käyttöön. 

Suosimme toiminnassamme ratkaisuja, joiden päästöt ovat vähäisiä ja tuemme uusiutuvien energialähteiden käyttöä.

Olemme sitoutuneet sekä suojelemaan että parantamaan ympäristöämme. Sen lisäksi, että haaste velvoittaa meitä luomaan itsellemme uusia työskentelytapoja, se velvoittaa meitä täyttämään ympäristölait sekä säännökset kaikkialla missä toimimme.

 

Yhteydenottopyyntö

Tarvitsetko apua kurssipaketin valinnassa? Haluatko kysyä lisää ilmoittautumisesta, maksutavoista, tai kurssin suorittamisesta? 

Jätä yhteydenottopyyntö, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Yhteystietosi
Asiani koskee
Milloin haluaisit, että olemme yhteydessä?

Hae työpaikkaa

Jätä hakemus, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Yhteystietosi
Liitä CV / Hakemus