fbpx

Kalusto ja me

[separator headline=”h1″ title=”Autokoulu Uusikaupunki”]

[three_fourth]

Ajokortin ajaminen on ainutkertainen kokemus. Me teemme siitä ainutlaatuisen, superlatiivin. Tarjoamme aina parhaan hinta-laatusuhteen sekä ainutlaatuisen joustavuuden, jota eivät kilpailijat pysty tarjoamaan. Esimerkiksi kurssimaksun voit maksaa jopa 60 erässä ja korottomana jopa 12 erässä. Opetusmetodeina käytämme alan uusimpia tekniikoita, kuten liikealustalla varustettuja simulaattoreita sekä parhaimmaksi todettuja opetusmetodeja. Kalustona käytössämme ovat turvalliset sekä varmatoimiset Volkswagen, Seat ja Audi henkilöautot, jotka varmasti erottuvat katukuvasta. Kaksipyöräisissä kaluston tarjoaa Yamaha, Kawasaki ja Honda.

Epic Autokoulu Oy on osa vuonna 2013 perustettua Epic Group Oy:tä, joka on Suomalainen kuljettajakoulutusalan yritys. Epic Group työllistää yli 130 kuljettajakoulutusalan ammattilaista, useita alihankkijoita ja autokoulutoiminnan lisäksi tuottaa ammattipätevyyskoulutuksia, korttikoulutuksia, taksinkuljettajan koulutuksia, vaarallisten aineiden kuljettajakoulutuksia sekä puolustusvoimien kuljettajakoulutusta 64 toimipisteessä ympäri maan. Yrityksen toiminta perustuu vahvasti seuraaviin arvoihin:

Asiakaskeskeisyys

  • Me emme lähde asiakkaasta, meillä asiakas on kaiken keskellä.

Oma-aloitteisuus

  • On tärkeää, että jokainen osallistuu. Yhteisöllisyys on voimaa.

Laatu

  • Pyrkimällä aina parempaan pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aina paremman asiakaskokemuksen.

Ympäristöystävällisyys

  • Maailma on myös tulevaisuutta varten. Ajoneuvojemme keskimääräiset päästöt ovat alle 115 grammaa hiilidioksiidia kilometriä kohden. Lisäksi suosimme vaihtoehtoisia polttoaineita, kuten biokaasua.

Hyvä työnantaja

  • Yritys on juuri niin hyvä, kuin me siitä teemme. Meille viihtyvyys työssä, työturvallisuus sekä pysyvyys ovat kaikki kaikessa.

 

Cars

 

 

AKL_logo_pos_1 2012   liitu_small

[/three_fourth]

[one_fourth_last]

[responsive]sohva[/responsive]

[/one_fourth_last]