fbpx

Tietosuojaseloste

Epic Autokoulu Oy:n Tietosuojaseloste

Kun asioit meillä, meidän on käsiteltävä henkilötietojasi. Haluamme sivustollamme tarjota sinulle mahdollisimman paljon tietoa palveluistamme, hinnoittelusta ja kampanjoista, sekä varmistaa että valitsemasi palvelun osto viedään läpi onnistuneesti.

Tässä tietosuojaselosteessa kuvattujen henkilötietojen käsittelyssä rekisterinpitäjänä toimii Epic Autokoulu Oy (2551291-8). Jäljempänä löydät tietoa siitä, miten käsittelemme henkilötietoja. Jos mieleesi herää kysymyksiä, joihin et löydä vastausta tästä tietosuojaselosteesta, voit olla yhteydessä Epic Autokoulu Oy:n tietosuojavastaavaan: tietosuoja@epicautokoulu.fi

  1. Asiointi verkkosivuillamme

Ostaaksesi haluamasi palvelun verkkosivuiltamme, pyydämme sinua täyttämään ilmoittautumislomakkeella vaaditut henkilötiedot. Täytetyt tiedot tallentuvat oppilasjärjestelmäämme. Näiden tietojen perusteella kirjaamme sinut asiakasrekisteriimme, sekä välitämme tarvittavat tiedot teoriaopintojen suorituksesta Ajovarmalle sähköisesti. Lisäksi pyydämme maksutietojasi riippuen siitä, minkä maksutavan valitset. Valitessasi Klarnan maksutavan ja syöttäessäsi maksutiedot Klarnan palveluun, tietoja ei tallenneta meidän järjestelmäämme. Tietoja ei tallenneta Epic Autokoulun järjestelmiin myöskään siinä tapauksessa, jos päätät antaa verkkoselaimen muistaa maksutietosi.

 

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste, säilyttäminen ja poistaminen: Henkilötietojen keräämisestä ei ole sinulle haittaa. Pyynnöstäsi voimme poistaa kaikki henkilötietosi järjestelmästämme, lukuun ottamatta tietoja, jotka meidän on säilytettävä kirjanpitolain mukaisesti.

 

Jos otat yhteyttä asiakaspalveluumme verkkosivujen lomakkeella, lähetät työpaikkahakemuksen verkkosivujemme kautta, tai otat meihin yhteyttä esimerkiksi verkkosivujemme chätissä, pyydämme sinua ilmoittamaan yhteystietoja. Näitä yhteystietoja käytämme yksilöidäksemme yhteydenottosi, sekä vastataksemme sinulle haluamasi yhteydenottokanavan kautta.

 

  1. Yhteydenotot asiakaspalveluun

Asiakaspalvelumme palvelee useissa kanavissa. Jos olet meillä asiakkaana, käytämme asiakkuustietojasi palvellaksemme sinua mahdollisimman tehokkaasti.

 

Puhelut, sähköpostiviestit, sekä chat-viestit asiakaspalveluun

Kun otat meihin yhteyttä puhelimitse, asiakasneuvojamme hakee tietosi puhelinnumerollasi, tai pyytää sinulta lisätietoja yhdistääkseen tiedot sinun asiakkuuteesi. Asiakasneuvojamme kirjaavat myös järjestelmäämme ne tiedot, joita asian mahdollisessa jatkokäsittelyssä saatetaan tarvita.

 

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste, säilyttäminen ja poistaminen: Katsomme että kanssamme käytävän viestinnän tallentamisen oikeusperuste on oikeutettu etumme huolehtia asiakassuhteesta. Joissakin tilanteissa meillä on myös lakisääteinen velvollisuus tallentaa tietoa asiakassuhteestasi. Tällainen tilanne on esimerkiksi palvelustamme tekemäsi reklamaatio.

 

  1. Kolmannen osapuolen alustojen avulla tehty analysointi ja markkinointi

Epic Autokoulu Oy tekee yhteistyötä mainosverkostojen kuten Googlen, Metan ja Snapchatin kanssa, voidaksemme tarjota sinulle kiinnostavaa mainontaa, sekä tietoja kampanjoista näillä alustoilla. Tällaisten alustojen kautta tapahtuvaan markkinointiin liittyy profilointia ja segmentointia. Segmentoinnilla tarkoitetaan, että mainokset kohdennetaan ryhmiin, joilla on samoja ominaisuuksia, kuten alue ja ikä. Profiloinnilla tarkoitetaan, että sinulle saatetaan näyttää mainoksia aiempien kiinnostuksenkohteidesi perusteella. Mittaamme ja analysoimme mainontamme tehokkuutta eri alustoilla.

 

Kun käytät verkkosivuja, ne keräävät sinusta ja kiinnostuksenkohteistasi tietoja anonyymisti. Näitä tietoja kerätään sivustollamme vain, jos olet sallinut sivuston evästeet. Tällöin tiedot sivuilla tekemistäsi klikkauksista ja katseluista välitetään kolmansille osapuolille.

 

Epic Autokoulu Oy ei tallenna evästeiden avulla kerättyjä tietoja.

 

  1. Kameravalvonta Epic Autokoulu Oy:n toimipisteillä

Epic Autokoulu Oy:n toimipisteillä on käytössä tallentava kameravalvonta. Kameravalvonnasta ilmoitetaan toimipisteiden ovilla erillisillä tarroilla. Valvonnan tarkoituksena on varmistaa asiakkaidemme, henkilökunnan, vierailijoiden, sekä omaisuutemme turvallisuus, sekä toimia simulaattorivalvonnan työkaluna oppilaiden ohjauksessa.

 

Tarvittaessa kameravalvonnan kuvamateriaalia käsittelevät aluepäälliköt, simulaattorivalvojat, kalustopäällikkö, sopimusperusteinen turvallisuushenkilöstö sekä viranomaiset.

Yhteydenottopyyntö

Tarvitsetko apua kurssipaketin valinnassa? Haluatko kysyä lisää ilmoittautumisesta, maksutavoista, tai kurssin suorittamisesta? 

Jätä yhteydenottopyyntö, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Yhteystietosi
Asiani koskee
Milloin haluaisit, että olemme yhteydessä?

Hae työpaikkaa

Jätä hakemus, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Yhteystietosi
Liitä CV / Hakemus