fbpx

Pargas

Epic bilskola Pargas

Personbilskurser (B)

Kursalternativ finns nu till ett pris som passar alla! Välj den lämpligaste undervisningsmängden i våra skräddarsydda kurspaket, registrera dig och börja idag om du vill.

Moped (AM120) Kurser

Välj den lämpligaste undervisningsmängden för dig själv från olika kursalternativ och registrera dig. Alla våra kurser inkluderar EAS-utbildning och teoretiskt inlärningsmaterial för att kortklassen kan gennomföras.

Motorcykelkurser (A/A1/A2)

Motorcykelkurser & kortkategorins ökning enkelt och snabbt. Registrera dig och börja med online teoristudier så snart du vill.

Ett körkort med undervisningstillstånd?

Kör du med undervisningstillstånd? Vi paketerade ett färdigt kurspaket för undervisningstillståndsstudenter, som inkluderar alla obligatoriska körskolestudier (EAS & RTK-utbildning, samt teoretiskt testutbildningsinlärningsmaterial).

Kurser i riskhantering

Efter reformen av körkortslagen den 1 juli 2018 är riskutbildning obligatorisk för alla som kör ett personbilskort. Kursen innehåller 4 teorilektioner som onlinestudier samt 4 körlektioner. Riskhanteringskursen ingår i alla våra B-kurspaket.

life is better on wheels!

De mest avancerade

Den senaste tekniken och de mest effektiva undervisningsmetoderna

Starta idag

Du kan börja bilskolan med teoristudier så snart din registrering har bekräftats. Du kan sedan slutföra dina teoristudier i din egen takt i den elektroniska inlärningsmiljön.

Mångsidig

Kursalternativ finns till ett pris som passar alla. Välj den lämpligaste undervisningsmägden i våra skräddarsydda kurspaket.

Undervisning även med automatisk bil

Vi erbjuder även undervisning med en automatbil. Anmäl dig till B-kursen och informera om användningen av den automatiska bilen. Gör det i fältet ”ytterligare information” i registreringsformuläret! Välkommen.

Läs mer om vanliga frågor och svar. Om du inte hittar svaret på din fråga, tveka inte att kontakta vår kundtjänst!

Du kan nå oss i dina körskolfrågor från flera olika kanaler alla dagar i veckan. Klicka här och se kundtjänstens kontaktuppgifter och öppettider.

Mångsidiga betalningsmetoder

Bilskolan är en stor investering för en ung person. Vi erbjuder flera olika betalningsmetoder för att slutföra kursavgiften. Om du vill kan du dela upp kursavgiften i mindre delar, t.ex. Med Klarna.