fbpx

Borgå

Episk bilskola Borgå

Personbilskurser (B)

Kursalternativ finns nu till ett pris som passar alla! Välj den lämpligaste undervisningsmängden i våra skräddarsydda kurspaket, registrera dig och börja idag om du vill.

Moped (AM120) Kurser

Välj den lämpligaste undervisningsmängden för dig själv från olika kursalternativ och registrera dig. Alla våra kurser inkluderar EAS-utbildning och teoretiskt inlärningsmaterial för att kortklassen kan gennomföras.

Motorcykelkurser (A/A1/A2)

Motorcykelkurser & kortkategorins ökning enkelt och snabbt. Registrera dig och börja med online teoristudier så snart du vill.

Ett körkort med undervisningstillstånd?

Kör du med undervisningstillstånd? Vi paketerade ett färdigt kurspaket för undervisningstillståndsstudenter, som inkluderar alla obligatoriska körskolestudier (EAS & RTK-utbildning, samt teoretiskt testutbildningsinlärningsmaterial).

Kurser i riskhantering

Efter reformen av körkortslagen den 1 juli 2018 är riskutbildning obligatorisk för alla som kör ett personbilskort. Kursen innehåller 4 teorilektioner som onlinestudier samt 4 körlektioner. Riskhanteringskursen ingår i alla våra B-kurspaket.

livet är bättre på hjul!

De mest avancerade

Den senaste tekniken och de mest effektiva undervisningsmetoderna

Starta idag

Du kan börja bilskolan med teoristudier så snart din registrering har bekräftats. Du kan sedan slutföra dina teoristudier i din egen takt i den elektroniska inlärningsmiljön.

Mångsidig

Kursalternativ finns till ett pris som passar alla. Välj den lämpligaste undervisningsmägden i våra skräddarsydda kurspaket.

Undervisning även med automatisk bil

Vi erbjuder även undervisning med en automatbil. Anmäl dig till B-kursen och informera om användningen av den automatiska bilen. Gör det i fältet "ytterligare information" i registreringsformuläret! Jag undviker.

Läs mer om vanliga frågor och svar. Om du inte hittar svaret på din fråga, tveka inte att kontakta vår kundtjänst!

Du kan nå oss i dina körskolfrågor från flera olika kanaler alla dagar i veckan. Klicka här och se kundtjänstens kontaktuppgifter och öppettider.

Mångsidiga betalningsmetoder

Bilskolan är en stor investering för en ung person. Vi erbjuder flera olika betalningsmetoder för att slutföra kursavgiften. Om du vill kan du dela upp kursavgiften i mindre delar, t.ex. Med Klarna.

Kontaktförfrågan

Behöver du hjälp med att välja ett kurspaket? Vill du fråga mer om registrering, betalningsmetoder eller slutförande av kursen? 

Vänligen lämna en kontaktförfrågan så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Kontakter
Det handlar om.
När vill du att vi ska vara i kontakt?