fbpx

Onko moottoripyöräkortin suorittamisesta vierähtänyt aikaa, tai kaipaatko kertausta? 👉

Suomen Ajokykyarvioinnit liiketoiminta siirtyy Liikenneterveys Oy:lle

Liikenneterveys Oy ja Contraf Oy ovat toteuttaneet 31.8.2020 kaupan, jonka myötä Suomen Ajokykyarvioinnit liiketoiminta siirtyy Liikenneterveys Oy:lle. Toteutetun kaupan myötä Suomen Ajokykyarvioinnit vahvistaa osaamistaan ja resurssejaan myös tulevaisuuden kasvusuunnitelmien menestyksekkääseen toteuttamiseen. Yhtiö jatkaa entistä vahvemmin jo aikaisemmin valitulla uralla, jossa yhtiö toimii vahvana asiantuntijana terveysperusteisten ajokyvynarviointien toteuttajana.

Nyt toteutettu järjestely mahdollistaa sen, että yhtiön kasvu jatkuu entistäkin vahvempana tarjoten palveluita entistä laajemmalla maantieteellisellä alueella ja toimintaa kehitetään laadun ja positiivisen asiakaskokemuksen ollessa palvelun kulmakiviä. Järjestelyllä ei ole vaikutusta aikaisemmin solmittuihin yhteistyö- tai palvelusopimuksiin ja aikaisemmat sopimuskumppanit voivat osaltaan hyötyä entistä suuremmista resursseista, joita uusi omistaja on valmis yhtiöön panostamaan. Pekka Ilmoniemi tulee jatkamaan Liikenneterveys Oy:n neuvonantajana terveysperusteisiin ajokyvynarviointeihin liittyen.

” Olemme persoonallinen, yksilöihin perustuva ja luotettava yhtiö, joka haluaa omalla toiminnallaan vaikuttaa siihen, että suomalainen liikenneturvallisuus kehittyy positiivisempaan suuntaa. Olemme iloisia, että saimme Contraf Oy:n ajokyvyn arviointiliiketoiminnan tukemaan yrityksen kasvutavoitteita ja lisäämään konsernin osaamista myös ajoterveyden saralla”, sanoo Liikenneterveys Oy:n hallituksen jäsen ja konsernin perustaja, Kalle Lahervo

”On hienoa voida antaa 20 vuoden kehitystyön tulos ja menestyksekäs liiketoiminta Liikenneterveys Oy:lle. Yhtiöllä on kyky hyödyntää markkinoilla olevaa osaamistaan liiketoiminnan laajentamiseen ja kehittämiseen. Se, että uusi omistaja on sitoutunut panostamaan ajokyvyn arvioinnit -liiketoiminnan kehittämiseen antaa koko ketjulle suuria mahdollisuuksia, ja voin turvallisin mielin jättää konseptin Likenneterveys Oy:lle ”, sanoo Contraf Oy:n toimitusjohtaja Pekka Ilmoniemi.
Liikenneterveys Oy on osa Epicus Group konsernia ja Epic Autokoulu Oy:n tytäryhtiö. Epic Autokoulu Oy on vuonna 2013 Turussa perustettu moderni autokoulu- ja kuljettajakoulutusalan toimija, joka työllistää toista sataa liikenneopetusalan ammattilaista sekä useita alihankkijoita. Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva kuljettajakoulutusalan toimija on tunnettu värikkäästi ja hauskasti teipatuista kouluautoistaan ja liikealustalla varustetuista ajosimulaattoreista. Kotimaisuudesta yhtiölle on myönnetty avainlippu-tunnus. Vuositasolla konsernin kautta ajokortin saa yli kymmenen tuhatta tyytyväistä asiakasta. Yrityksen yhtenä päätehtävänä on kehittää ja modernisoida kuljettajakoulutusalaa jatkuvasti innovoimalla uusia sekä tehokkaita menetelmiä ja työkaluja laadukkaan liikenneopetuksen tueksi. Epic Autokoulu Oy ja Liikenneterveys Oy toimivat maanlaajuisesti toiminnan alati laajentuessa. Yhtiö rakentaa selkeää visiota alan huomisesta ja haluaa olla alan kehityksen kärjessä, niin opetusmenetelmiltään, teknologialtaan kuin myös asiakaskokemuksen luomisessa.

Suomen Ajokykyarvionnit on Contraf Oy:n yrittäjävetoisesti toimiva terveysperusteisiin ajokyvyn arviointeihin keskittynyt liiketoimintakonsepti ja ketju, joka on perustettu Jyväskylässä 2004. Ketju toimii markkinajohtajana toimialallaan maanlaajuisesti.

Yhteydenottopyyntö

Tarvitsetko apua kurssipaketin valinnassa? Haluatko kysyä lisää ilmoittautumisesta, maksutavoista, tai kurssin suorittamisesta? 

Jätä yhteydenottopyyntö, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Yhteystietosi
Asiani koskee
Milloin haluaisit, että olemme yhteydessä?

Hae työpaikkaa

Jätä hakemus, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Yhteystietosi
Liitä CV / Hakemus