fbpx

Liikenneopettaja Turku

Liikenneopettaja,
Turku

Tule mullistamaan kanssamme kuljettajakoulutusalaa eturivin paikalta. Epic Autokoulu on Suomen suurin suomalaisomisteinen autokouluketju, joka toimii maanlaajuisesti kevyiden- ja raskaiden luokkien kuljettaja- sekä jatkokoulutuksissa. Vuosittain konsernin kautta saa ajokortin yli 12.000 tyytyväistä asiakasta. Konserni työllistää lähes 200 henkilöä ja toimipisteitä on 113 ja lisää on tulossa.

Toimintamme laajentuessa haemme Turun ja Kaarinan alueelle liikenneopettaja R1-luokan opetukseen. Tehtävään valittavan henkilön työtehtäviin sisältyy formaalin opetuksen lisäksi simulaatio-opetuksen hallintaa. Edellytämme hakijoilta soveltuvaa liikenneopettajan koulutusta tai LEAT-tutkintoa sekä riittävän syvällistä ymmärrystä tietoteknisistä välineistä sekä erilaisista sovelluksista. 

Huomioimme myös liikenneopettajaopiskelijat, jotka ovat hyväksytysti suorittaneet kaksi ensimmäistä tutkinnon osaa. Eduksi luemme kotimaisten kielten osaamisen lisäksi kirjallisen ja suullisen englannin kielen tuottamisen.

Tarjoamme

– Mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kasvuyhtiössä

– Laadukkaan työskentely-ympäristön ja alan viimeisimmät innovaatiot käyttöösi

– Mahdottoman mukavan työyhteisön

Lisätietoja ja hakemukset:

rekrytointi@epicautokoulu.fi