fbpx

Henkilöstojohtaja

Henkilöstöjohtaja, Turku

Tule mullistamaan kanssamme kuljettajakoulutusalaa eturivin paikalta. Epic Autokoulu on Suomen suurin suomalaisomisteinen autokouluketju, joka toimii maanlaajuisesti kevyiden- ja raskaiden luokkien kuljettaja- sekä jatkokoulutuksissa. Vuosittain konsernin kautta saa ajokortin yli 12.000 tyytyväistä asiakasta. Konserni työllistää yli 150 henkilöä ja toimipisteitä on yli 110.

Toimintamme laajentuessa haemme pääosin Turussa toimivaan hallinnon tiimimme ja johtoryhmän jäseneksi henkilöä vastaamaan yhtiömme HR-asioista ja sisäisestä viestinnästä. Emme hae tittelijohtajaa, vaan aitoa yksilöä, joka kykenee kehittämään henkilöstöä, henkilöstön hyvinvointia ja avointa kommunikaatiota yhteisen päämäärän tavoittamiseksi aktiivisen yhtiön kasvun jatkon saavuttamiseksi.

Tehtävään valittavan henkilön vastuualueisiin kuuluu työsuhteiden elinkaarimalliin sisältyvät HR-prosessit ja prosessien kehittäminen, esihenkilöiden ja henkilöstön tukeminen kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa ja palkkayhteyshenkilön tehtävät.

Tehtävänkuvaan kuuluu myös yhtiön sisäinen viestintä ja toimintakulttuurin ohjaaminen arvojemme mukaisesti toiminnan laadun jatkuvan kehityksen takaamiseksi. 

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa koulutusta, kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä aktiivista, tarkkaa ja itsenäistä työskentelyasennetta. Eduksi luemme kokemuksen ketjuliiketoiminnasta ja muutostilanteista sekä kyvyn kommunikoida myös englanniksi ja ruotsiksi.

Tarjoamme

– Mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kasvuyhtiössä

– Laadukkaan työskentely-ympäristön ja alan viimeisimmät innovaatiot käyttöösi

– Mahdottoman mukavan työyhteisön

– Joustavuutta työajoissa

Hakemukset ja tiedustelut:

rekrytointi@epicautokoulu.fi
 045-1583777 / Kalle Lahervo, Toimitusjohtaja