fbpx

Outokumpu

Epic Autokoulu Outokumpu

Tutustu monipuoliseen kurssitarjontaan, ilmoittaudu mukaan verkossa ja aloita autokoulu tänään. Toimimme Outokummussa ilman erillisiä toimistotiloja. Ajotuntien lähtöpaikka sovitaan joustavasti oman ajo-opettajasi kanssa.

Life is better on wheels!

Tutustu monipuoliseen kurssitarjontaamme, vertaile eri kurssivaihtoehtoja ja valitse juuri sinulle sopivin kokonaisuus. Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa autokoulua koskevissa kysymyksissäsi viikon jokaisena päivänä, myös viikonloppuisin!

Henkilöautokurssit

Vaikuta kurssin kestoon omalla aktiivisuudella. Ilmoittaudu mukaan verkossa ja aloita opinnot verkkoteorioilla milloin tahansa.

Mopokurssit

Monipuoliset AM120-kurssit. Vertaile kurssivaihtoehtoja, ilmoittaudu verkossa ja aloita opinnot nyt. Huomioithan, että mopokurssien ajotunnit suoritetaan Joensuun toimipisteellämme.

A/A1/A2

Moottoripyöräkurssit & korttiluokan korotukset. Ilmoittaudu mukaan nyt verkossa. Huomioithan, että moottoripyöräkurssien ajotunnit suoritetaan Joensuun toimipisteellämme.

Opetuslupakurssit

Suoritatko ajokorttia opetusluvalla? Paketoimme opetuslupaoppilaille valmiin kurssikokonaisuuden, joka sisältää kaikki autokoululla suoritettavat opinnot (EAS & RTK-koulutuksen, sekä teoriakoeharjoittelun).

EAS-kurssit

Ensimmäistä ajokorttia suorittavan EAS-kurssi verkkotunteina (4h). Ilmoittaudu kurssille ja aloita kurssiopinnot milloin tahansa. Suorita kurssi kokonaan verkossa ajasta ja paikasta riippumatta.

C1-Kurssit

Kevytkuorma-autokurssit helposti ja nopeasti. Kurssin teoriaopinnot verkossa. Ilmoittaudu mukaan ja aloita opinnot vaikka heti. Ajotuntien lähtöpaikka sovitaan joustavasti oman ajo-opettajasi kanssa.

Muut kurssit

Meiltä myös traktorikurssit, riskienhallintakurssit, ajokieltokoulutukset, sekä raskaan kaluston ajokortti- ja ammattipätevyyskoulutukset.

Opetusta myös automaatilla!

Tarjoamme opetusta myös automaattivaihteisella autolla. Ilmoittaudu B-kurssille ja kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietokenttään maininta automaattivaihteisen auton käytöstä kurssilla! Tervetuloa.

Usein kysytyt kysymykset

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin ja vastauksiin. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme!

Lisäpalvelut

Lahjakortit, yksittäiset ajotunnit, EAS-teoriatunnit.. Tarjoamme myös kattavan valikoiman lisäpalveluita! 

Mikäli et löydä toivomaasi listalta, otathan yhteyttä!

Liikenneterveyden palvelut

Toteutamme terveysperusteisia ajokyvyn arviointeja ryhmä 1 ja ryhmä 2 ajoterveysvaatimusten mukaisesti, sekä muuta ajoterveyteen liittyvää koulutusta valtakunnallisesti yhteistyössä Liikenneterveys Oy:n kanssa.

Palveleva autokoulusi Outokummussa!

Toimimme Outokummussa ilman erillisiä toimistotiloja. Ajotuntien lähtöpaikka sovitaan joustavasti oman ajo-opettajasi kanssa. Huomioithan, että ajosimulaattori-, sekä kaksipyöräisten ajotunnit suoritetaan Joensuun toimipisteellämme.

Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa autokouluasioissasi viikon jokaisena päivänä 🙂

Nappaa meidät seurantaan somessa

Ota meidät seurataan eri kanavilla niin pääset fiilistelemään tunnelmia eri toimipisteiltämme.

Instagram @epicautokoulu
TikTok @epicautokoulu
Facebook: Epic Autokoulu
YouTube @epicautokoulufin

Jätä palautetta

Kehitämme palvelujamme jatkuvasti asiakaspalautteen perusteella. ❤️

Jätä meille palautetta oheisen lomakkeen kautta.

Yhteydenottopyyntö

Tarvitsetko apua kurssipaketin valinnassa? Haluatko kysyä lisää ilmoittautumisesta, maksutavoista, tai kurssin suorittamisesta? 

Jätä yhteydenottopyyntö, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Yhteystietosi
Asiani koskee
Milloin haluaisit, että olemme yhteydessä?

Hae työpaikkaa

Jätä hakemus, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Yhteystietosi
Liitä CV / Hakemus