fbpx
korona-invest-logo

Korona Invest Epic Autokoulun suurimmaksi omistajaksi

Epic Autokoulu ja Korona Investin rahasto ovat 28.2.2020 toteuttaneet kaupan, jonka myötä Korona Invest nousee Epic Autokoulun suurimmaksi omistajaksi. Toteutetun kaupan myötä Epic Autokoulu vahvistaa osaamistaan ja resurssejaan tulevaisuuden kasvusuunnitelmien sekä kansainvälistymisen toteuttamiseen. Yhtiö jatkaa entistä vahvemmin aikaisemmin valitulla kasvu-uralla, jota on toteutettu erittäin menestyksekkäästi yhtiön perustamisesta lähtien.

Epic Autokoulu Oy on erinomainen esimerkki yrityksestä, joka on hankkinut merkittävää kilpailuetua uutta teknologiaa hyödyntämällä perinteisellä toimialalla. Yhtiöllä on vahva johto ja hallitus sekä ammattitaitoiset työntekijät, joiden päivittäistä toimintaa ohjaa luvatun asiakaskokemuksen täyttäminen. Olemme iloisia päästessämme mukaan rakentamaan Epic Autokoulun kasvua pohjoismaiden johtavaksi autokouluketjuksi.?, sanoo Koronan sijoitusjohtaja Matti Kangas.

Korona Invest Oy on yrittäjävetoisesti toimiva pääomasijoitusrahastojen hallinnointiyhtiö, joka on erikoistunut liikevaihdoltaan 2-20 milj. euron suuruisten kasvuyritysten rahoittamiseen. 

www.koronainvest.fi

Yhteydenottopyyntö

Tarvitsetko apua kurssipaketin valinnassa? Haluatko kysyä lisää ilmoittautumisesta, maksutavoista, tai kurssin suorittamisesta? 

Jätä yhteydenottopyyntö, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Yhteystietosi
Asiani koskee
Milloin haluaisit, että olemme yhteydessä?