fbpx

Klarna

Klarna_PaymentBadge_OutsideCheckout_White

Ilmoittaudu mukaan ja suorita autokoulun kurssimaksu smooothisti Klarnalla.

Mikäli valitset kurssin maksutavaksi Klarnan, saat ilmoittautumisen jälkeen tekstiviestinä linkin maksun suorittamista varten. Linkin takaa pääset valitsemaan haluamasi maksutavat alla olevista vaihtoehdoista.

Huomioithan, että linkki on voimassa 24h, etkä pääse aloittamaan kurssia ennen kuin olet hyväksynyt maksun.

Lisätietoa Klarnan maksupalvelusta: https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/

Maksa heti.
Voit halutessasi maksaa kurssimaksun heti valitsemallasi tavalla. Verkkopankissa, luottokortilla, tai mikäli olet jo rekisteröitynyt Klarnan asiakkaaksi, voit maksaa myös ilman että syötät maksukortin numeroa tai salasanaa.

Maksa myöhemmin.
Voit ilmoittautua haluamallesi kurssille, suorittaa sen halutessasi vaikka kokonaisuudessaan ja maksaa kurssimaksun myöhemmin. Klarna tarjoaa 14 päivän ilmaisen maksuajan "maksa myöhemmin" maksutavalla. Halutessasi voit myöhemmin pilkkoa maksun myös pienempiin kuukausieriin.

Useimmiten Klarna lähettää laskun sinulle sähköpostitse, joissain tapauksissa saat sen postitse suoraan kotiin.

Voit hallita laskujasi, pidentää maksuaikaa tai pilkkoa laskun eriin kirjautumalla omille sivuillesi -> https://app.klarna.com/login?market=fi
tai lataamalla Klarnan mobiilisovelluksen.

Maksa erissä.
Valitsemalla kurssimaksun suoritustavaksi Klarnan, voit suorittaa haluamasi korttiluokan jo ennen kun kurssimaksu on kokonaisuudessaan maksettu.

Voit jakaa laskusi helposti useampiin kuukausieriin. Kun jaat laskusi eriin, lasku lisätään tililaskullesi, joka lähetetään sinulle seuraavan kuukauden puolessa välissä. Voit valita laskusi kuukausierät ilmoittautumisen jälkeen saatuasi Klarnan maksusivulle johtavan linkin, tai myöhemmin pilkkomalla laskun eriin Klarnan sovelluksessa tai omilla sivuilla

Esimerkki 899€ suuruisen kurssimaksun mahdollisista kuukausieristä Klarnalla. Summat ovat suuntaa antavia ja tarkka summa saattaa vaihdella riippuen esimerkiksi siitä, minä päivänä ilmoittautuminen on tehty. Näät lopulliset sinulle tarjottavat kuukausivaihtoehdot ilmoittautumisen jälkeen Klarnan maksusivulla.