fbpx

Klarna kesäkampanja

Ilmoittaudu nyt, maksa korottomasti vasta syyskuussa!

Nyt voit ilmoittautua huolettomasti autokouluun ja suorittaa valitsemasi opinnot omaan tahtiisi ja maksaa kurssimaksun vasta syyskuun alussa korottomasti! Kun ilmoittaudut kursseillemme kesä-/heinäkuun aikana ja valitset maksutavaksi Klarna-laskun, jää ekstraveloitukseksi ainoastaan aloitusmaksu 4,99€ per lasku.

Eräpäivänä voit joko maksaa koko kurssimaksun ilman korkoa, tai pilkkoa maksun pienempiin eriin 22% korolla. Klarna veloittaa lisäksi käsittelymaksun 3,95€/kk. Eräpäivä ilmoitetaan kuukausilaskulla, jonka Klarna lähettää sinulle joko postitse tai sähköpostitse.

Klarna kampanjalasku on kertaluotto.

Ehdot:
Tilauksiin lisätään aloitusmaksu, joka on 4,99€ per lasku.

Esimerkki:
Todellinen vuosikorko 500 euron maksulle, 4,99€ aloitusmaksulla ja kolmen kuukauden maksuajalla on 6,14€. Maksun luotollinen hinta on tällöin 504,99€ (jos maksat laskun eräpäivänä).

Jos eräpäivänä sen sijaan pilkot maksun pienempiin osiin, maksat kuukausittain vähintään 1% jäljellä olevasta maksusta eli kuukausilaskulla ilmoitetun pienemmän vähimmäissumman. Esimerkiksi 1000€ maksulle, joka maksetaan 12 samansuuruisessa 98€ kuukausierässä, todellinen vuosikorko on 34,64% ja luoton kokonaiskustannus on 1171€.

 

Lisätietoja:

Klarna suorittaa luottohakemuksesi ytheydessä luottotietojen tarkistuksen ja hyväksyy hakemuksen lähettämällä luottosopimuksen sähköpostitse (tai kotiosoitteeseesi, mikäli kyseessä on ensimmäinen ostosi tai edellisestä ostosta Klarnalla on kulunut aikaa).

Jos sinulla on kysymyksiä, saat lisätietoja Klarnan asiakaspalvelusta soittamalla numeroon 09-425 99 771. Klarnan asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-18.

Luotonantaja on Klarna Bank AB (publ), yhteisötunnus 556737-0431, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Klarna on pankki, jota valvoo Ruotsin finanssivalvonta, Finansinspektionen (Box 7821, 103 97 Tukholma).

Tähän tarjoukseen sovelletaan Klarnan yleisiä ehtoja
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä