fbpx

Kilpailun säännöt

1. Kilpailun järjestäjä
Epic Autokoulu Oy
Tuureporinkatu 19
20100 Turku
Y-tunnus: 25512918

2. Kilpailuaika
Kilpailuaika on 17.08.2017 –04.10.2017.

3. Osallistuminen
Arvontaan osallistutaan tykkäämällä kilpailujulkaisua Epic Autokoulu Oy:n virallisilla Facebook-sivuilla. Lisäksi kaikki Epic Autokoulun 17.08-04.10.2017 aloittaneet henkilöauton ajokorttia ajavat asiakkaat ovat automaattisesti mukana arvonnassa. Arvontaan voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt. Arvontaan järjestelyjen kanssa tekemisissä olevien yhtiöiden työntekijät ja työntekijöiden perheenjäsenet eivät voi osallistua arvontaan. Asiakas voi osallistua arvontaan kerran. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä sellaiset osallistujat, jotka ovat rikkoneet arvonnan sääntöjä ja/tai joita järjestäjän on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessaan epärehellisiä keinoja.

4. Arvonta
Arvonta tapahtuu 04.10.2017 Voittaja arvotaan valitsemalla sattumanvaraisesti nimi arvontaan osallistuneiden henkilöiden joukosta.

5. Palkinto
Palkinto on Volkswagen Polo LKY-119 henkilöauto, joka arvotaan 04.10.2017. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai luovuttaa edelleen. Palkinto luovutetaan siinä kunnossa, missä se arvontapäivänä on. Palkinnoista maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittaa arvonnan järjestäjä.

6. Voitosta ilmoittaminen
Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti yksityisviestillä. Mikäli voittaja ei viestin saatuaan ota yhteyttä kilpailun järjestäjään kahden viikon (14 vrk) sisällä voittajan julkaisemisesta, voidaan palkinto arpoa uudelleen toiselle henkilölle ja alkuperäinen voittaja menettää oikeutensa palkintoon.
Arvonnan voittaja ei ole velvoitettu ottamaan palkintoa vastaan. Palkinnon luovutuksesta sovitaan erikseen. Palkinto luovutetaan erillisessä, erikseen sovittavassa tilaisuudessa.Osallistumalla arvontaan osanottajat myöntävät järjestäjälle oikeuden haastatella voittajaa, julkaista voittajan nimen ja valokuvan, haastattelun sekä mahdolliset kommentit arvonnan voittoa koskien missä tahansa mediassa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Lisäksi palkinnon voittajan nimeä ja valokuvaa sekä mahdollista kommenttia arvonnan voittoa koskien voidaan käyttää järjestäjän markkinoinnissa ilman erillistä suostumusta ja korvausta.

7. Sosiaalisen median toimijoiden vastuuvapaus
Kilpailu ei ole millään tavoin Facebookin, Twitterin, Periscopen, Snapchatin, Samsungin tai Instagramin rahoittama, tukema tai ylläpitämä.

8. Järjestäjän vastuu
Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon. Järjestäjä ei vastaa niiden tietojen paikkansapitävyydestä, jotka voittaja on antanut palkinnon luovuttamista varten. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa osallistumisehtoja milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta tai erillistä tiedonantoa, jos oikeudelliset tai todelliset syyt näin vaativat. Viralliset säännöt koskevat kaikkia arvontaan osallistuvia. Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Arvontaa koskee Suomen laki. Oikeustien käyttäminen on poissuljettu.

Osallistumissääntöjen voimassa oleva versio on luettavissa Epic Autokoulu Oy:n verkkosivulla www.epicautokoulu.fi