fbpx
WhatsApp Image 2020-04-22 at 15.28.25

Epic Autokoulu pitää virusepidemiaa erittäin vakavana ja tekee osansa estääkseen tartuntojen leviämisen

Epic Autokoulu pitää virusepidemiaa erittäin vakavana ja tekee osansa estääkseen tartuntojen leviämisen. Yhtiö toimii viranomaisten antamien ohjeiden mukaan ja teemme tarvittavia suojaustoimenpiteitä henkilöstön sekä asiakkaiden suojaamiseksi tartunnoilta.

Mikäli epidemia vaikuttaa toimintaamme, alihankkijoihimme, toimittajiimme tai yhteistyökumppaneihimme, olemme yhteydessä asiakkaisiimme. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi epidemian eskaloituminen sellaiseksi, että ihmisten liikkumista rajoitetaan.
Covid19-epidemian aiheuttaessa sellaisia tilanteita, jotka vaikuttavat toimintaamme, olemme yhteydessä asianomaisiin henkilökohtaisesti. Laajojen palveluhäiriöiden osalta tiedotamme asioista verkkosivuillamme sekä sosiaalisen median kanavissamme.

Yhtiö on tehostanut ajoneuvojen ja toimitilojen siivoustoimenpiteitä sekä tarjoamalla desinfiointiaineita toimipisteissä. Lisäksi olemme ohjeistaneet henkilökuntaamme erityisesti toimimaan niin, että tartuntojen mahdollisuus olisi pieni. Asiakkaiden osalta suosittelemme autokoululla käynnin sijaan ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun sähköisesti tai puhelimitse.

Mikäli on syytä epäillä virukselle altistumista, tai oireita ilmenee, pyydämme peruuttamaan sovitut ajotunnit hyvissä ajoin ja olemaan yhteydessä terveydenhuoltoon yleisen ohjeistuksen mukaisesti

Lisätietoja:
Siim Männik
Ketjujohtaja
+358 50 4417 956
siim.mannik@epicautokoulu.fi

Yhteydenottopyyntö

Tarvitsetko apua kurssipaketin valinnassa? Haluatko kysyä lisää ilmoittautumisesta, maksutavoista, tai kurssin suorittamisesta? 

Jätä yhteydenottopyyntö, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Yhteystietosi
Asiani koskee
Milloin haluaisit, että olemme yhteydessä?