fbpx

Onko moottoripyöräkortin suorittamisesta vierähtänyt aikaa, tai kaipaatko kertausta? 👉

106115912_2331544770488118_5699448449303790419_n

Autokoulu Safiiri ja Kirkkonummen Autokoulu Pro siirtyvät osaksi Epic Autokoulu -konsernia

Epic Autokoulu Oy ja Storge Oy ovat 14.7.2020 toteuttaneet kaupan, jonka myötä Autokoulu Safiiri ja Kirkkonummen Autokoulu Pro siirtyy osaksi Epic Autokoulu -konsernia. Autokoulu Safiirin ja Pro:n toiminta säilyy brändin, henkilökunnan ja toimitilojen osalta ennallaan. Toimintamalleihin sekä palveluihin tulee asiakaskokemuksia parantavia uudistuksia ja lisäksi palveluvalikoima laajenee ja monipuolistuu. Vanhat ja uudet asiakkaamme pääsevät jatkossa nauttimaan Autokoulu Safiirin ja Pro:n laadukkaasta liikenneopetuksesta sekä uusista moderneista palveluista, kuten ympäri vuorokauden toimivasta varausjärjestelmästä sekä pedagogisesti edistyksellisistä ajosimulaattoreista.

Kaupan myötä Epic Autokoulu vahvistaa markkinaosuuttaan ja osaamistaan Uudellamaalla, sekä kasvattaa resurssejaan myös tulevaisuuden kasvusuunnitelmien toteuttamiseen. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto ylittää 13 miljoonaa euroa ja konserni työllistää yli 140 kuljettajakoulutusalan ammattilaista. Yhtiö jatkaa entistä vahvemmin jo aikaisemmin valitulla uralla, jossa yhtiö toimii vahvana asiantuntijana kuljettajakoulutusalalla.

Nyt toteutettu järjestely mahdollistaa uuden kokonaisuuden kasvun entistäkin vahvempana. Yhdessä Epic Autokoulu sekä Autokoulu Safiiri ja Pro tarjoavat asiakkaille entistä laajemmat palvelut, joita kehitetään jatkuvasti laadun ja positiivisen asiakaskokemuksen ollessa toiminnan kulmakiviä.

“Olemme persoonallinen, yksilöihin perustuva ja luotettava yhtiö, joka haluaa omalla toiminnallaan vaikuttaa siihen, että suomalainen liikenneturvallisuus kehittyy positiivisempaan suuntaa. Olemme iloisia, että saimme Storge Oy:n Autokoulu Safiirin tukemaan yrityksen kasvutavoitteita ja lisäämään konsernin osaamista”, sanoo Epic Autokoulu Oy:n toimitusjohtaja ja yhtiön perustaja, Kalle Lahervo

“Autokoulu Safiiri on Espoon suurin ja tunnetuin autokoulu, joka on kouluttanut turvallisia kuljettajia liikenteeseen jo vuodesta 1984. Autokoulualan murroksen kiihtyessä, olen valtavan iloinen, että Safiiri ja upeat työntekijämme saivat uuden kodin juuri Epic Autokoulusta. Epic ja Safiiri jakavat samanlaisen arvopohjan ja olen varma, että Safiiri tulee kasvamaan ja kehittymään entisestään uuden omistajan myötä”, sanoo Storge Group Oy:n toimitusjohtaja ja perustaja, Kai Vallineva

Epic Autokoulu on vuonna 2013 Turussa perustettu moderni autokoulu- ja kuljettajakoulutusalan toimija, joka työllistää toista sataa liikenneopetusalan ammattilaista sekä useita alihankkijoita. Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva kuljettajakoulutusalan toimija on tunnettu värikkäästi ja hauskasti teipatuista kouluautoistaan ja liikealustalla varustetuista ajosimulaattoreista. Kotimaisuudesta yhtiölle on myönnetty avainlippu-tunnus. Vuositasolla konsernin kautta ajokortin saa yli kymmenen tuhatta tyytyväistä asiakasta. Epic Autokoulu pyrkii jatkuvasti kehittämään ja modernisoimaan kuljettajakoulutusalaa innovoimalla uusia tehokkaita menetelmiä ja työkaluja laadukkaan liikenneopetuksen tueksi. Epic Autokoulu kouluttaa turvallisia kuljettajia maanlaajuisesti yli 70:ssä toimipisteessä. Yhtiö rakentaa selkeää visiota alan huomisesta ja haluaa olla alan kehityksen kärjessä, niin opetusmenetelmiltään, teknologialtaan kuin myös asiakaskokemuksen osalta.

Autokoulu Safiiri on yrittäjävetoisesti toimiva autokouluketju, joka on perustettu Espoossa 1984. Safiirin kautta ajokorttinsa hankkii vuosittain yli 2.000 oppilasta ja yhtiö on markkinajohtaja toiminta-alueellaan.

Kirkkonummen Autokoulu Pro on tarjonnut kuljettajakoulutusta Kirkkonummella jo vuodesta 1977. Kirkkonummen Autokoulu Pro on osa Autokoulu Safiiria.

Yhteydenottopyyntö

Tarvitsetko apua kurssipaketin valinnassa? Haluatko kysyä lisää ilmoittautumisesta, maksutavoista, tai kurssin suorittamisesta? 

Jätä yhteydenottopyyntö, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Yhteystietosi
Asiani koskee
Milloin haluaisit, että olemme yhteydessä?

Hae työpaikkaa

Jätä hakemus, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Yhteystietosi
Liitä CV / Hakemus